• Danmarks førende producent af epoxy
  • Dankort + VISA/Dankort VISA MasterCard American Express

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg male med epoxy?

Hvis du som privatperson køber en spand epoxymaling, så må du gerne selv male med den, men du må ikke få din nabo til at gøre det. I så fald kræver det, at vedkommende har epoxybevis.  

Hvordan er rengøring og vedligehold af epoxygulve?


Fugefrie gulve, som epoxy, polyurethan og fugefri terrazzo, kendetegnes ved netop at være udført uden fuger, som typisk er steder, hvor smuds og snavs samles. Undgår man fuger slipper man også for opsamlingssteder for snavs. Gulvene kan dermed nemt holdes hygiejnisk rene takket være de porefri, samlingsløse overflader. Det er en stor fordel især for familier, som døjer med astma og allergi. Traditionelle belægninger som vinyl og linoleum indebærer samlinger og skarringer, som er svære at holde rene. Se Vesla's drift og vedligehold her.

Er epoxygulv giftigt - er der lugtgener og dampe?


Der er sket rigtig meget siden de første epoxy gulve kom på markedet. Epoxy materialerne, som vi bruger i dag indeholder ikke opløsningsmidler. Lugtgenerne er dermed reduceret og er minimale. Efter fuld afhærdning afgives ingen dampe.

Hvordan skal undergulvet forbehandles inden jeg udlægger epoxy?


Se Vesla's forbehandlingsvejledning her.

Hvor lang tid holder et epoxygulv?

Det afhænger helt af hvad gulvet udsættes for, og hvordan man vedligeholder gulvet. Men et velholdt gulv kan godt holde 15-20 år, før det evt. skal have en ny topcoat. Det anbefales altid, at man vasker gulvet inden ibrugtagning og behandler gulvet med et plejemiddel. Således beskytter man gulvet bedst. Se vores forskellige rengøringsmidler i shoppen og læs vores
Drift og Vedligeholdelses vejledning.

Skal jeg være hjemme når mine varer kommer?

Du skal endelig huske at skrive bemærkning til forsendelse, når du bestiller, hvis ikke du er hjemme om dagen. Det er Jørgen Jensen Distribution, som kommer med pallevarerne, hvilket sker fra om morgenen til om eftermiddagen. Og hvis ikke du har skrevet, at det må stilles uden kvittering, så tager de det med igen. Noter evt. dit tlf.nummer under bemærkning, så fragtmanden kan ringe til dig, hvis han ikke kan se om det må stilles eller er i tvivl om hvor det skal stilles. Pakker bliver leveret med GLS. Igen husk at skrive en bemærkning om hvor det må stilles. 

Jeg er i tvivl, om jeg selv kan lave gulvet?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi er flere der gerne vil hjælpe dig med dine spørgsmål og rådgive dig om hvorvidt du selv kan lave et epoxygulv, eller om vi skal lave gulvet for dig. Ring på Tlf. 97173266. Du kan også sende en mail på coating@vesla.dk.